We zijn open!

geplaatst in: Bed & Breakfast | 0

Wat kan er veel veranderen in korte tijd…

Nog geen twee jaar geleden meerden we af in de Noorderhaven van Harlingen. Aan onze zeilreis rond de wereld met de Full Circle kwam een eind.

En wat doe je dan? De wens om een B&B te beginnen was er al. Gasten ontvangen, ontbijt verzorgen, ach als het op een boot kan… dan toch ook aan de wal.

Inmiddels zijn we weer een tijd verder. En op 1 juni zijn de deuren van Huisje onder de Linden geopend. We hebben hard gewerkt. En veel, heel veel hulp gehad van familie en vrienden. We zijn dankbaar en blij met het resultaat. Het ziet er mooi uit vinden wij. Maar kijk vooral zelf, op onze website huisjeonderdelinden.nl of op bedandbreakfast.nl. We horen graag wat je er van vindt. Misschien ontbreekt er ergens nog een haakje…

En kom vooral eens langs. De Rottige Meente is nu mooier dan ooit. Er zijn jonge ooievaars, ganzen en reeën. En op het weitje bij de kerk zijn wel zes geitjes geboren. Lekker wandelen langs het riviertje De Scheene. Of fietsen naar de Driewegsluis en de Weerribben. Ervaar het zelf, Huisje onder de Linden in Munnekeburen, een geweldige uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf!

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen:

Of laat hier een reactie achter