Wij hebben niet een alledaags CV. Wie kan er zeggen dat je 8 jaar de wereldzeeën hebt bevaren? En wat ga je doen als je bent ‘uitgezeild’? Weer voor een baas werken?

Dat was de vraag toen we weer vaste wal onder de voeten kregen in juli 2019. Vooral geen overhaaste beslissingen nemen en alles rustig op je af laten komen. Na wonen op verschillende plekken en zelfs mogelijkheden te hebben bekeken om iets in Frankrijk te beginnen, kwam per toeval ‘Huisje onder de Linden’ op ons pad.

Het varen op ons schip de Full Circle beviel prima. Vooral omdat we op veel etappes gasten hebben mee genomen. En deze mensen een compleet verzorgde reis aanboden. Dan ligt het runnen van een B&B best voor de hand.

Toeval bestaat niet…..

Huisje onder de Linden heeft een bijzondere historie. Het is jarenlang de Dorpskroeg van Munnekeburen geweest. De naam van de Kroeg was ‘Onder de Linden’, het bewijs prijkt nog op een raam bij ons in huis. En laten wij nou van onze achternaam van der Linden heten……

Het bevalt ons prima op deze plek in het Zuiden van Friesland, tegen de grens met Overijssel aan. De Rottige Meente, het natuurgebied waar je vanuit de B&B zo inloopt zijn de uitlopers van de Weerribben. Maar dan wel veel rustiger. De rust, de vriendelijkheid van de mensen, de natuur, watersport, ach er zijn zoveel pluspunten om hier te vertoeven. Met de leuke Friese Steden dichtbij. Leuke musea zoals het Fries Museum, Jopie Huisman Museum, Planetarium, Wouda Gemaal. Teveel om op te noemen. Kom het zelf ervaren!

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen: