De Tjonger

De Tjonger ligt aan de achterzijde van het pand. Door de grote raampartij heb je een schitterend uitzicht over de tuin. De B&B heeft een aparte slaapkamer, badkamer en toilet. Er is een nautische kamer met een stapelbed. Het maakt de B&B geschikt voor een verblijf met 4 personen. Bovendien is er een keuken die van alle gemakken is voorzien, zodat je je eigen hapje kunt koken. Maar veel makkelijker is natuurlijk om aan te schuiven voor een heerlijke lunch of diner bij Paul & Monique of deze laten serveren in de B&B of in de tuin.

De Linde

Aan de voorzijde van het huis met uitzicht richting de Rottige Meente is B&B de Linde. Deze B&B heeft 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met toilet. Je beschikt over een eigen pantry waar je zelf je koffie of thee kunt zetten. Paul en Monique zijn dol op koken. Voor een zeer relaxt en zorgeloos verblijf kun aanschuiven voor een lunch of diner of deze laten serveren in de Linde.

Reserveer direct jouw heerlijke verblijf

Onze huisweetjes

We vinden het hartstikke leuk als je in onze B&B komt logeren. Als je bij ons verblijft, geven we je uiteraard alle informatie om een onvergetelijk verblijf bij ons te hebben. Maar omdat wij je graag wat voorpret gunnen, kun je onze huisweetjes ook alvast online bekijken.

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen: