Wat was er eerder de Kip of het Ei?

geplaatst in: Bed & Breakfast | 2

In de tuin van Huisje onder de Linden scharrelen onze kippen, Plukon en Friki, dat het een lieve lust is. De eitjes die ze leggen zijn niet groot, maar overheerlijk! Maar wat was er nu eerder de Kip of het EI?

Zo is het ook met de start van onze Bed & Breakfast. We naderen de eindfase van het klussen. Het wordt met de dag mooier. Maar we zijn nog niet klaar. Dus we kunnen nog geen mooie foto’s maken van de gezellige kamers. De tuin is ook nog niet klaar. Best lastig als je jezelf wil promoten. Op 1 juni gaan we open!

Bed & Breakfast is te eenvoudig uitgedrukt. Er zijn 2 units om te huren. Het zijn beiden eigenlijk vakantiehuisjes met aparte slaapkamers, mooie badkamers en een gezellige woonkamer van alle gemakken voorzien beiden geschikt voor 4 personen. Er is een grote tuin, waar iedereen een plekje kan vinden om lekker te relaxen.

De omgeving nodigt uit tot wandelen, fietsen, vogels spotten. Genoeg te doen in de buurt. Je hoeft alleen maar de straat over te steken en je loopt zo het prachtige natuurgebied de Rottige Meente in.

In de maand juni hanteren we een opstarttarief van 125 euro per nacht (verblijf minimaal 2 nachten), inclusief ontbijt. Voor een week is de prijs 800 euro. De maanden juli en augustus verhuren we alleen voor een week. De prijs is dan 950 euro.

Wie durft er te boeken?

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen:

2 reacties

  1. Ben Knijnenburg

    Wat leuk, veel succes met de B&B.
    Oh ja, het ei was er eerder dan de kip. Dinosauriërs legden al eieren toen er nog geen kippen bestonden. Is dat raadsel ook de wereld uit.

    Groetjes uit Delft

Of laat hier een reactie achter