Vliegstress voorkomen?

geplaatst in: Bed & Breakfast, Geen categorie | 1

Het zal je maar gebeuren. Je zal maar een vakantie hebben geboekt. Heerlijk om naar uit te kijken. Aftellen, je koffers pakken en ……. op naar Schiphol. Oeps …. de rijen beginnen al buiten. Nou ja ……dat kan. En dan krijg je na een paar uur in de rij staan te horen dat je vlucht is geannuleerd.

Grrrr…potverdrie… sh….t! Daar baal je natuurlijk enorm van. Na al die Corona stress heb je opeens een andere stress; Vliegstress ook wel Schipholstress genoemd!

Er is een manier om al deze stress te voorkomen! Wij in Munnekeburen weten niet eens wat stress is . Geen Stress, geen uren in de rij en zeker weten dat je vakantie door gaat!

Een prachtige omgeving. Heel veel mogelijkheden om; te fietsen, te wandelen, te kanoën, te zeilen, te suppen, naar een museum te gaan of een van die leuke Friese 11-steden te bezoeken. Je kan natuurlijk ook lekker luieren in de tuin met een goed boek.

Er zijn gezellige restaurantjes in de omgeving. Maar zelfs om te eten hoef je geen stress te hebben. In Huisje onder de Linden kunnen we voor je koken. Een hoofdgerecht of een 3 gangenmenu.

Vakantie is om te ontspannen en niet om Schipholstress of een andere vorm van Stress te hebben.

Je bent welkom!

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen:

Of laat hier een reactie achter