Uit het leven van een B&B couple

geplaatst in: Bed & Breakfast | 0

Huisje onder de Linden is alweer bijna 2 maanden geopend. Een hele andere periode is aangebroken voor ons. De kwasten, zagen en boren zijn verwisseld voor kookschorten, plumeau en stofzuiger.

Eigenlijk hebben wij mazzel dat we in de corona-tijd open zijn gegaan. Veel mensen hebben ontdekt hoe mooi Nederland is en houden vakantie in eigen land. Veel B&B’s zijn al lang volgeboekt en dus weten de gasten ook ons te vinden.

Op de bedandbreakfast.nl site staan al best wat reviews en we zijn beretrots als nieuwe B&B ruim boven de 9 te scoren! En wij prijzen ons gelukkig met de leuke gasten die wij al in de Tjonger en de Linde hebben mogen begroeten. De locatie scoort op alle reviews een 10! Dus wat let jullie om de omgeving te komen verkennen bij Huisje onder de Linden? Wandelen, fietsen, kanoën maar ook suppen kun je op een steenworp afstand!

Buiten het schoonmaken en verzorgen van de B&B appartementen zijn we ook uren in de keuken te vinden. Je hebt vakantie als je in Huisje onder de Linden komt logeren dus schuif je aan voor een maaltijd en ga je niet zelf koken! De leukste gesprekjen ontstaan tijdens de maaltijd. We hebben lekkere recepten op het menu. We bieden een ‘daghap’ aan voor 15 euro of een 3-gangenmenu voor 25 euro. Een lunch is eventueel ook mogelijk voor 12,50 euro.

Vanmorgen hebben we ruim 20 potten zwarte bessenjam gemaakt. De besjes in de moestuin zijn allemaal tegelijk rijp dus het leek wel een jamfabriekje hier. Die serveren we dan weer bij het ontbijt……

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen:

Of laat hier een reactie achter