Rietveld Meubelen & Markiezen

geplaatst in: Geen categorie | 1

Daar zijn we toch een behoorlijke tijd aan bezig geweest. 3 prachtige markiezen voor Huisje onder de Linden. En laten we nu net klaar zijn als na die weken van mooi het weer met bakken uit de hemel komt zetten. Dus nog maar even wachten met ophangen.

Maar vandaag was het eindelijk zover. Huisje onder de Linden heeft weer een metamorfose gehad. Het staat erg Sjiek. De buren aan de overkant zeiden zelfs: “Munnekeburen heeft een villa!”

Een beetje trots mogen we wel zijn toch. We hebben ze helemaal zelf gemaakt. Nou ja wel met heel veel hulp van onze zeilvriendin Ellen die ons aardig wat daagjes heeft geholpen.

Tja en een paar dagen niet met hout gewerkt is een paar dagen niet geleefd! Dus voor het terras aan de waterkant heeft Paul een setje Rietveldmeubelen gemaakt. Het is het kratmeubilair. 100 jaar geleden in de crisistijd toen de mensen niet echt veel geld hadden werd dit regelmatig gemaakt. En zie, het is tijdloos en helemaal hip! Een leuk kleurtje erop en voila! Dat ziet er wel heel erg gezellig uit! Laat de boekingen maar komen.

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen:

Of laat hier een reactie achter