De natuur neemt prachtige kleuren aan, de herfst is begonnen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Een nieuw seizoen. Het eerste seizoen van Huisje onder de Linden had niet beter kunnen starten. Mensen willen in deze tijd niet echt ver reizen, dat heeft natuurlijk meegeholpen. Iedereen ontdekt hoe mooi Nederland eigenlijk is en dat je voor natuurschoon niet altijd naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen.

Wat voor publiek trekt Huisje onder de Linden?

Wandelaars, met 2 natuurgebieden voor de deur (de Rottige Meente en het Brandemeer) is wandelen perfect hier. Maar ook mensen die het Zuiderzeepad lopen kunnen ons als uitvalsbasis gebruiken. Als het zo uitkomt kunnen we jullie ook wegbrengen en ophalen en een lunchpakket verzorgen dat is wel zo makkelijk.

Fietsers, vele b&b gasten nemen hun eigen fietsen mee. Huisje onder de Linden is de ultieme plek om je fietstocht te beginnen. Idyllische dorpjes, prachtige natuur, fietsen langs de kleine riviertjes (Tjonger,Linde) en jezelf met een pondje naar de overkant draaien en dan hebben we het nog niet over de Weerribben heel dichtbij met de Kalenbergergracht met al zijn bruggetjes en prachtige huisjes aan het water.

Kanoƫrs, sommige gasten kwamen met hun eigen kano. Maar je kunt in de buurt ook een kano huren met of zonder gids om de prachtige Rottige Meente te ontdekken of in de wijdere omgeving een tochtje maken.

Huisje onder de Linden, een prima plek om Friesland te ontdekken. Deze provincie heeft zoveel te bieden.

Bezoek bijvoorbeeld het Jopie Huisman museum in Workum, het Planetarium in Franeker, het Woudagemaal in Lemmer, Schaatsmuseum in Hindeloopen. Of maak een leuke stadswandeling in Leeuwarden.

Het is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Rust zoekers, of kom gewoon lekker bij in een onze comfortabele appartementen. Pak een goed boek, zet het haardje aan en geniet met een lekker (gluh)wijntje van de rust. Onthaast, kom weer bij na een hectische tijd en geniet van alles wat Huisje onder de Linden te bieden heeft. Eigenlijk hoef je de deur niet uit en kun je jezelf helemaal in de watten laten leggen.

Wij verzorgen (ontzorgen) graag!

Ontbijt, lunch(pakket), borrel met hapjes, diner (uitgebreid, eenvoudig). Laat maar weten waar jij blij van wordt!

Wij zijn helemaal blij met de mooie reviews die we hebben gekregen!

Wees welkom in Huisje onder de Linden

We vinden het hartstikke leuk als je onze website deelt met anderen:

Of laat hier een reactie achter